• Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (1)
Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (1)

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g

WEDDERSPOON

Descriere

Acest tip de miere este deosebită, nu numai în ceea ce privește gustul, dar și în ceea ce privește proprietățile sale, deoarece conține zaharuri complexe, enzime vii și alți compuși care apar în mod natural. Întotdeauna RAW, nepasteurizată și fără organisme modificate genetic, Mierea de Manuka Wedderspoon Kfactor 16 este unul dintre cele mai bine vândute sortimente de Miere de Manuka. Această miere își va găsi rapid întrebunțări în casa ta, atât ca remediu natural antibiotic, cât și ca produs de îngrijire a pielii sau ca aliment de bază, pe care îl poți consuma zilnic.

Mierea de Manuka KFactor 16 conține minim 75% cantitate de granulede polen Manuka,  efecte antioxidante puternice și proprietăți de întărire a imunității.

Mierea de Manuka Wedderspoon este prima și singura miere de manuka din lume certificată NON-GMO, garantând astfel că este 100% naturală și că nu conține organisme modificate genetic.

Mierea Manuka Wedderspoon are culoarea alunelor și se încadrează în categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)

KFactor 16 indică faptul că această miere conține minim 75% concentrație de polen specific florii manuka.

Mierea de Manuka Kfactor 16 Wedderspoon a fost medaliată cu punctaj maxim (3 stele) la competiția Great Taste Awards din Marea Britanie în anul 2014.

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (2) 1Beneficiile mierii de Manuka:

Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Datorită cantității limitate care se produce în Noua Zeelandă (mai există copaci Manuka doar în câteva regiuni din Australia) și faptului că Mierea de Manuka necesită certificări și diferite teste ale compușilor pentru a putea fi certificată ca originală, aceasta are un preț mai ridicat decât mierea normală.

Oamenii din întreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afecțiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infecții cu stafilococ, paraziți intestinați, ulcere gastrice și multe alte afecțiuni gastro intestinale.

Totodată, Mierea de Manuka se utilizează și ca tratament preventiv, este un adjuvant pentru întărirea imunității și are proprietăți nutritive excepționale pentru piele și ten.

Iată câteva dintre afecțiunile pentru care se consumă Mierea de Manuka:

 Imunitatedureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte
Sistem digestivaciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali
Afectiuni bacterieneacnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena
Ingrijire externaeczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (3) 2Ingrediente: 

100% Raw, miere de Manuka nepasteurizată.

Ambalat în borcan ermetic, fără BPA.

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (4) 3Mod de administrare:
1-2 lingurițe cu jumătate de oră înainte de masă

Cum consum Mierea de Manuka?

Cel mai bun mod de administrare a Mierii de Manuka este să o consumi crudă, dimineața (o linguriță sau două, după caz/afecțiune) fără să o amesteci cu alte alimente. Astfel, te vei bucura de toate beneficiile acesteia.

Atenție! Nu amesteca niciodată Mierea de Manuka cu lichide fierbinți sau la temperaturi de fierbere, deoarece la temperaturi mari se vor distruge o parte din poprietățile sale antimicrobiene.

Iată câteva modalități corecte de a consuma Mierea de Manuka:

  • consumă una sau două lingurițe de miere dimineața, zi de zi
  • amestecă o linguriță de miere în ceaiul tău preferat, însă după ce acesta s-a răcit sau este puțin călduț
  • îndulcește piureurile de fructe sau combină cu ulei și oțet pentru un sos de salată
  • amestecă cu lapte cald înainte de culcare

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (5) 4Precauții:

Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.

Nu este nevoie să o păstrați la frigider.

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (6) 5Țara de origine: Noua Zeelendă


 

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (7) 6Ce înseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon?

Brandul Wedderspoon se angajează să ofere o Miere de Manuka de  calitate superioară, 100% pură și neprocesată.

Pentru a identifica și măsura proprietățile complexe care se găsesc în Mierea de Manuka, Wedderspoon a creat KFactor , un sistem de autentificare holistică etapizat, denumit astfel pentru a reprezenta factorii-cheie care fac dinacest tip de miereo mierespecială.

Sistemul Kfactor îndeplinește reglementările evaluării Mierii de Manuka, puteți citi aici scrisoarea de certificare.

Totodată, sistemul Kfactor va defini în mod adițional proprietățile pe care le putem măsura pentru a certifica Mierea de Manuka.

Brandul Wedderspoon finanțează cercetarea imagistică prin rezonanță magnetică nucleară (RMN). Această tehnologie extrem de sensibilă va măsura nu numai substanțele recunoscute, dar, de asemenea, încearcă să identifice substanțe adiționale prezente doar în Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea de polen, DHA, methylglyoxal și alți factori cheie care se doresc a fi identificați în viitor, folosind tehnologia unică RMN.

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (8) 7Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon

Sistemul de rating KFactor™ este un sistemde clasificare a Mierii de Manukaaprobat deMinisterul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvoltă standarde și reglementează cerificările Mieri de Manuka ( și ale tuturor celelalte produse alimentare și agro-alimentare din Noua Zeelandă). Aici puteți vedea scrisoarea de aprobare.

Brandul Wedderspoon se ocupă cu mândriedeaprovizionarea, ambalareași etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel maiînalt standard de calitate.

 

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (9) 8Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATĂ

Mierea Raw este pur și simplu miere care a fost ușor filtrată și foarte puținîncălzită pentru a avea consistența cremoasă, fără pasteurizare, și conțineîn mod natural polenul de albine, ceara de albineși propolis.

Spre deosebire de mierea pasteurizată, mierea raw conțineîn mod naturalșienzime vii -și fiecare borcan este urmărit până la apicultorul specialist dinNoua Zeelandă .

Brandul Wedderspoon crede în furnizareacelor maibuneproduse, motiv pentru care mierea esteîntotdeauna păstratăîn starea sa naturală, crudă și nepasteurizată.

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (10) 9Beneficii nutriționale

Nectarulîn sine este compus în principal din zaharoză și apă. Albinele adaugă enzime cunoscute sub denumirea de invertază care creează compuși chimici suplimentari, transformândzaharoza în fructoză și glucoză, evaporând apoi apa, astfelîncât produsele rezultate vordeveni rezistente.

Mierea este o sursă de carbohidrați.

Timp de milioane de ani, albinele și florile au lucratîmpreună pentru a crea nenumărate combinații naturale, aromate șisănătoase de miere. Nectarul din fiecare floare și copac contribuie la propria sa paleta de gusturi și enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei, triburile Maori din Noua Zeelandă care au descoperit pentru prima dată Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumăratele sale beneficii. Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este cu adevărat o minune a naturii. Este considerată una dintre cele mai nutritive alimente din lume, conținând zaharuri complexe, enzime viiși alți compuși care aparîn mod natural. Este consumată zilnic și apreciată de foarte mulți oameni din întreaga lume.

Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decât zahărul de masă. Acest lucruînseamnă pur și simplu că zahărul din miere este absorbitîn fluxul sanguin treptat.

 Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (11) 10Sistemul de notare PFUND Color Standard

Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a măsura gradat nuanța mierii, pentru a asigura cumpărătorul că mierea pe care o primește este consistentă și de încredere.

Determinareanuanței de culoare pe scaraPfund este măsurată printr-un fotometru cunoscut ca Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat măsoară lungimile de undă ale luminii, exprimatăîn milimetri,care pot trece prin miere.

Există șapte culori distincte ale Sistemului de notare Pfund Color:

 

Vrei să citești mai multe despre propritețățile și utilizările Mierii de Manuka? Citește articolul nostru:

 


Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g - Miere de Manuka (12) 11

Recomandari: sistem digestiv | Antiviral | afectiuni dermatologice | migrene | gripa si raceala | paraziti intestinali

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator